Menu Close

2019-2020 mokslo metai

2019 m. Spalis. Teminė savaitė   „Rudenėli, ar rasime tave parke?“

Darželyje startavusios iniciatyvos „Aktyviai, draugiškai, sveikai” viena teminių savaičių buvo „Rudenėli, ar rasime tave parke?“ Šios savaitės metu mes rinkome įvairių formų, dydžių, spalvų gamtinę medžiagą. Vėliau, visi kartu, darželio kieme kūrėme mandalą. Didžiausią įspūdį ir paliko vaikams šios dėlionės kūrimas. Taip pat labai patiko išėjimas iš savo darželio erdvės į netoliese esantį parką.

2019 m. Rugsėjis- Spalis. Projektinė savaitė \"Ką užauginau darže?\"

Rugsėjo 30 - spalio 4 dienomis, tęsiant judrumo ir sveikos gyvensenos mėnesį, darželyje buvo organizuota projektinė savaitė ,,Ką užauginau darže\". Jos metu vaikai daugiau sužinojo apie daržovių naudą sveikatai, buvo skatinami sveikai maitintis, o tėveliai buvo raginami ieškoti skaniausių patiekalų iš daržovių receptų. Toliau buvo tęsiama skaniausio vaisiaus ir mėgstamiausios daržovės rinkimai. Sveikuolių savaitę vainikavo ,,Mažųjų virėjų diena\" - salotų ,,Geltona - Žalia - Raudona\" gamyba ir degustacija salėje.

2019 m. Rugsėjis. Teminė savaitė \"Vaisiai, uogos - pirmieji vitaminai\"

Teminės rudenėlio savaitės \"Vaisiai, uogos - pirmieji vitaminai\", metu vaikai įtvirtino žinias, apie vaisius ir uogas, jų rūšis, poveikį ir naudą žmogaus organizmui. Vaikai skanavo, degustavo vaisius ir uogas, gamino vaisinius \"ežiukus\" ir su vaišėmis keliavo pas draugus.

Skip to content